Categorii
General

CORT AGRO – INDUSTRIAL – PRELATA IGNIFUGA GERMANIA

Corturile agro-industriale sunt destinate depozitarii cerealelor , utilajelor agricole si desfasurarea activitatii de procesare / conditionare a semintelor.

STRUCTURA METALICA:

Este executata in doua ape fara picioare in interior, din profil rectangular 40 x 40 x 3 mm, polizat, grunduit, vopsit , finisat. Structura este asamblata prin articulatii mobile stranse cu suruburi. Fiecare element al structurii este interschimbabil, astfel lucrarea fiind mult mai usor de montat. Sarcinile generate de lipsa picioarelor in interiorul structurii sunt combatute cu ajutorul fermelor de sustinere, astfel obtinandu-se o structura volumetrica compacta. Talpile de sprijin sunt prevazute cu flanse gaurite pentru ancorare. Tavanul structurii este prevazut cu contra-vantuiri si pane care genereaza un suport de maxim 3 m x 3 m, lucru suficient pentru ca prelata sa se aseze in conditii optime.

PRELATA:

Folie PVC – TUTENT cu rezistenta la rupere 250 kgF/5cm, temperatura -300 C/ + 700 C, cu greutatea de 650 gr/mp, ignifug cu clasa BS2D0 agreata de IGSU, intr-o gama larga de culori, total impermeabila, tratata UV. Prelata se prinde de structura cu ajutorul benzilor de intinzatori care o tensioneaza catre exterior.  Capsele folosite pentru acestea sunt din aluminiu – nu ruginesc. Sfoara este rezistenta la apa. Imbinarea prelatei se face prin termosudura la 7000 C, procedeu ce are la baza aducerea la rezonanta a moleculei de PVC. Datorita agitatiei termice si a presiunii  unor role speciale se realizeaza o sudura indestructibila, efectul vizibil fiind o dublare a stratului de material si o priza perfecta care nu contine vapori de apa si interstitii cu aer, astfel încât la variatii de temperatura (rece – cald) sudura nu este afectata.

OPTIUNI INCLUSE:

  • Acces cort tip usa culisanta.
  • Aerisitoare anticondens pe timpane.
  • Transport si montaj.

DIMENSIUNI PROPUSE :

LUNGIMELATIMEINALTIME LA STRASINAPRET
24 metri12 metri4,5 metri25.140 Euro + TVA
40 metri15 metri4,5 metri40.800 Euro + TVA
50 metri12 metri5 metri44.490 Euro + TVA
60 metri15 metri5 metri69.780 Euro + TVA

OPTIONAL:

  • Proiect de rezistenta cu memoriu tehnic si viza MLPAT (1.875 Euro + TVA )
  • Suporti metalici pentru sustinerea blanilor din cherestea ( 1.520 Euro + TVA ) 
  • Folie anticondens ( 3.500 Euro + TVA )

TIMP DE EXECUTIE :

– 4 – 6  saptamani de la plata AVANSULUI + 1 saptamana  montajul

GARANTIE :

– 2 ani dupa semnarea procesului verbal al receptiei finale

SILOZURI CEREALE