Categorii
General

Racheta aerat cereale Teyfun (Danemarca)

Rachete aerare cereale galvanizate – cu dubla functie : introducere aer rece si absorbtie aer cald din vracul de cereale. Acestea sunt prevavute cu termometru pentru optimizarea timpului de lucru.

Rachetele de aerare / ventilare cereale sunt menite a indeplini 2 functii: absorbtia aerului cald din cereale si inocularea aerului rece din exterior in masa de cereale.

Date tehnice:

Adâncimea efectiva a lancei galvanizate pentru aerat: 2.3 metri

Diametru lance : 160 mm
Motor ventilator : 1.5 kW ( monofazat sau trifazat )  sau 2.2 kW ( trifazat )
Alimentare: 230 V sau 380 V
Comutator si cupla electrica de legatura ce asigura protectie termica motorului electric.

Termosonda montata pe corpul ventilatorului centrifugal pentru vizualizarea temperaturii din vracul de cereale in vederea obtinerii timpului optim de functionare intr-un anumit punct ( esential in vederea economisirii consumului electric ).

Model, TEYFUNlungime / motor / alimentareCapacitate absorbtie aer,m³/hCapacitate introducere aer,m³/h 
2,3m / 1,5 kW / 220V1.4001.900
2,3m / 2,2 kW / 380V1.9002.800

Cu ajutorul acestei rachete de aerare/aerisire puteti actiona in cadrul unei magazii, in locurile unde veti constata o temperatura ridicata a cerealelor/semintelor depozitate. Ideale pentru eliminarea cuiburilor de caldura din vracul de cereale.
Racheta de aerare / ventilat este eficienta pe o suprafata de aproximativ 4 /  6 m raza din locul in care se introduce in masa de cereale / seminte.
Materialul metalic galvanizat la cald din care este realizata racheta ( tubulatura ) de aerare este de inalta calitate, conferind astfel satisfactie utilizatorului pe termen lung , reducand riscul corodarii sau a ruginei.

PRETURI CIP BUCURESTI:

1) Racheta aerat cereale 2,3 m / 1,5 kw / 220 v  ( termo senzor inclus ) – 7.000 RON ( TVA inclus ) – raza aprox. 3,5 metri si inaltime vrac max. 3 metri

exemplu: intr-o ora puteti aera o cantitate de aproximativ 85 metri cubi , echivalent a 64 tone grau / porumb

2) Racheta aerat cereale 2,3 m / 1,5kw – 2,2 kw / 380 v ( termo senzor inclus ) – 7.500 RON ( TVA inclus) – raza aprox. 4 metri si inaltime vrac max. 3,5 metri

exemplu: intr-o ora puteti aera o cantitate de aproximativ 175 metri cubi , echivalent a 130 tone grau / porumb

* Motoarele sunt echipate STANDARD cu comutator electric avand protectie termica si stecher 16 Amperi *

3 ) OPTIONAL PE BAZA DE PRECOMANDA – Lance aerat cereale galvanizata 1900 mm sau 2300 mm ( diametru 160 mm ) – ( se achita in avans ) – 1.990 RON ( TVA inclus)

OBS. – RACHETELE VOR FI AMBALATE CORESPUNZATOR DE ECHIPA NOASTRA IN VEDEREA LIVRARII PRIN CURIERAT RAPID ( foto jos )

SILOZURI CEREALE